Leer alles over fotografie hacks op Fotofair!

Max Mostert 865
Fotofair 2020 wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 september 2020. Elk jaar worden er weer vele workshops gegeven. Eén daarvan is de workshop Fotografie Hacks door Fotoclub.nl.

Over de workshop Fotografie Hacks door Fotoclub

In de workshop leer je de kneepjes van het vak. Zo leer je bijvoorbeeld makkelijke shortcuts en handige lifehacks die je kunt toepassen op je fotografie. De workshop is voor iedereen toegankelijk, ongeacht kennis en niveau. Begin je net of ben je al 20 jaar bezig, het maakt allemaal niet uit. In de workshop leer je om te gaan met simpele huis-, tuin- en keukenmiddelen. De workshop is onder begeleiding van een zeer ervaren fotograaf die jou kan helpen, ook als je nog niet zoveel technische kennis hebt. De meer ervaren fotografen zullen juist in hun creativiteit geprikkeld worden. Iedereen gaat in ieder geval naar huis met vier supertoffe foto’s. Ook krijg je aan het einde van de workshop een linkje zodat je de stof die tijdens de workshop besproken is nogmaals kunt doornemen. Dit is fijn als je thuis de oefeningen uit de workshop nogmaals wilt uitvoeren.

Voor de workshop heb je in ieder geval een eigen camera nodig. Elke camera is goed, wel leveren de camera’s met A, Av, S, Tv en/of M-stand een beter resultaat. Ook is het handig om alle objectieven die jij hebt, mee te nemen. Je weet nooit in welke situatie je komt. In geval van regen een camera regenhoes en/of paraplu wel handig zodat jouw apparatuur niet kapot gaat.

De 90 minuten durende workshop wordt gegeven door fotoclub.nl. De kosten van de workshop bedragen € 39, - en zijn inclusief entreeticket voor Fotofair 2020. De workshop wordt op beide dagen van Fotofair gegeven. Op zowel 26 en 27 september 2020 wordt de eerste workshop gehouden van 10.15 – 11.45. De tweede workshop wordt gehouden van 15.00 tot 16.30.

Klik hier voor meer informatie en/of om de workshop Fotografie Hacks door Fotoclub.nl direct te boeken.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Over Fotoclub

Fotoclub.nl is in 2010 opgericht door Marcel Wiegerinck. Fotoclub.nl is een fotografie community. Fotoclub staat voor een verfrissende blik op het leven. Fotoclub bied fotografie cursussen en workshops aan. Fotoclub heeft al meer dan 7000 trouwe volgers en meer dan 2500 actieve leden. Fotoclub plaats ook blogs op hun eigen website.