Fotofair 2020: Masterclass ‘Dancing with the Wind’

Redactie 1725
Bijna is het weer zover: Fotofair 2020! Het grootste foto- en video-evenement van de Benelux wordt gehouden in het weekend van zaterdag 26 en 27 september 2020. Elk jaar worden er weer vele workshops en masterclasses gegeven. Eén daarvan is de masterclass ‘Dancing with the Wind’ door Wil Vestjens.

Masterclass Dancing in with the Wind

In deze masterclass maak je kennis met fashion fotografie. Ook ga je de modellen omtoveren tot “Windprinsessen” met behulp van stoffen, kleding, styling en, natuurlijk,  de wind. De masterclass begint met een introductie waarin er een aantal portfolios worden bekeken. Zo kom je vast lekker in de stemming. Daarna ga je meteen aan de gang om zelf de mooiste foto's te maken en krijg je ondersteuning wanneer nodig.

De masterclass is voor iedereen toegankelijk, maar je hebt wel een basiskennis van je camera nodig. Heb je meer kennis, bijvoorbeeld van studiofotografie, dan is dat gunstig, maar niet essentieel.  Voor de masterclass heb je in ieder geval een camera nodig met voldoende opslagkaartjes en accu’s. Voor objectief kun je kiezen tussen 24-70, 30-35-50 mm. Eventueel is een statief aan te bevelen.

De masterclass duurt 2 ½ uur. De kosten bedragen € 85,- en zijn inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020. De workshop wordt op zowel26 en 27 september 2020 twee keer gegeven: van 10.30 tot 13.00 en van 14.30 tot 17.00.

De masterclass wordt in samenwerking gegeven met twee professionele modellen, een styliste, een visagiste en dream backdrops en props van Paperdreamflowers.

Voor meer informatie en/of het boeken van de masterclass Dancing with the Wind door Wil Vestjens klik hier.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Wil Vestjens

Wil Vestjens is een mode-, protret- en huwelijks fotograaf. Wil heeft een opleiding tot vakfotograaf gevolgd en begon 6 jaar geleden als professioneel fotograaf. Wil vertelt graag zijn verhaal met passie en door middel van de juiste techniek en een geweldige lichtkennis.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie