Foto van de week: week 6

Foto van de week: week 6 - 2018

Sanne van de Wi... 654
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen jullie via Facebook de favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Mirjam Boerhoop-Oudenaarden maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere maandag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

De magnifieke foto van deze strandpalen van Mirjam Boerhoop-Oudenaarden gaat er deze week met de prijs vandoor. Gefeliciteerd!

Weekwinnaar prijs - Twee tickets voor Haute Photographie

De komende weken geven wij de weekwinnaar 2 tickets voor Haute Photographie.
Haute Photographie, de fotografiebeurs met een uniek concept, zal in februari 2018 terugkeren naar Rotterdam. De basis van Haute is een groepsexpositie, waar werk wordt getoond van zowel de meesters uit de fotografiegeschiedenis als de jongste en spannendste talenten van het moment. Deze collectie brengt een selecte groep van internationationale galeries bij elkaar, van New York tot Milaan. Dit vierdaagse evenement wordt versterkt door een dynamisch en interessant educatieprogramma, gecreëerd in samenwerking met het Nederlands Fotomuseum, en een hoogstaande boekenmarkt, gecureerd door Artibooks. Bezoekers kunnen van de vele aspecten van fine art fotografie genieten en ontdekken. Haute Photographie zal een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars, curatoren, verzamelaars – beginnend en ervaren – en iedereen met een voorliefde voor fotografie.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.