Foto van de week: week 38

Foto van de week: week 38

Fokelien Broekstra 1003
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Nelleke Wallenburg maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Nelleke Wallenburg

Foto Nelleke Wallenburg


Nelleke fotografeert al jaren als hobby. De afgelopen drie jaar is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en heeft ze veel bijgeleerd. “Het liefst maak ik natuur- en portretfoto's. Een speciale techniek gebruik ik niet. Spontane foto's vind ik het leukst. De foto is gemaakt bij het Veluwemeer. Ik stond te wachten op Botters, waarvan ik wist dat ze langs zouden komen varen. Ik wilde hier eigenlijk foto’s van maken”, legt Nelleke uit. In haar ooghoek zag ze de fietsers over de steigers aankomen fietsen, die net met het fietspondje over gestoken waren. Ze heeft toen gelijk haar camera gepakt en een foto gemaakt. "Ik vind de foto zelf mooi omdat het rust en ontspanning uitstraalt. Er is niets in scene gezet”. Wij vinden de foto ook zeer geslaagd, het is een rustige foto die toch veel vertelt. Gefeliciteerd Nelleke! 

Weekwinnaar prijs - Jaarabonnement op digifoto Starter

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Insturen kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Fokelien Broekstra

FokelienBroekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFokelien