meedoen kan tot 30 november 17:00

Doe mee aan de NRC fotowedstrijd

Christel de Wolff 1107
NRC organiseert in samenwerking met Kamera Express en Nikon een hele leuke fotowedstrijd met elke maand een ander thema. Steeds kun je een eigen foto insturen die aansluit op het thema van die maand.

Thema NRC fotowedstrijd

Deze maand staat het thema oud centraal. Zoals elke maand is er een video gemaakt. Reisblogster Roëll de Ram is op pad geweest met een inspirerende fotograaf. Deze maand is dat portretfotograaf Mladen Pikulic. Met twee modellen bezochten ze een van de mooiste voorbeelden van industrieel erfgoed in Nederland: de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Met aanstekelijk enthousiasme gingen Roëll en Mladen aan de slag in dit prachtige, lichte gebouw.  Natuurlijk krijg je tips voor het maken van mooie foto’s.

Wil je ook deelnemen aan de NRC Fotowedstrijd en kans maken op mooie prijzen? Ga naar de website en upload je mooiste foto.

Doe mee met de NRC fotowedstrijd!

Meedoen met de NRC Fotowedstrijd is simpel: je maakt een account aan door je naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens kun je je foto uploaden. Voorwaarde is wel dat de foto past bij het thema en gemaakt is in 2018. Zorg dat je foto de meeste stemmen krijgt door de foto te delen via social media en je familie, vrienden en kennissen op te roepen te stemmen op jouw inzending. Wie de meeste stemmen werft, maakt kans op de publieksprijs, een Nikon Coolpix P900. Naast de publieksprijs zal ook een professionele vakjury de ingezonden foto's beoordelen en elke maand een winnaar selecteren. De vakjury bestaat uit Natalia Toret (Chef fotoredactie NRC en voorzitter), Ilvy Njiokiktjien, Wilfried de Jong en Sacha de Boer. Wordt jouw foto gekozen door de vakjury? Dan wint je een Nikon D5300 met 18-55mm VR zoomobjectief.

Foto's inzenden voor de NRC fotowedstrijd met het thema oud kan tot vrijdag 30 november om 17:00 uur. Het nieuwe thema wordt diezelfde dag aangekondigd.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel