Wat past het beste bij jou?

DIGIFOTO Pro of digifoto Starter – waar kies jij voor?

Redactie 1881
Helaas, CHIP Foto magazine is niet meer. Sinds het bericht ter wereld kwam hebben wij allerlei mailtjes gekregen van mensen die daar een abonnement hadden en nu overwegen een abonnement bij ons af te sluiten, maar twijfelen over bij welk platform ze zich moeten aansluiten. Wij zetten de grootste verschillen tussen DIGIFOTO Pro en digifoto Starter op een rijtje zodat iedereen een weloverwogen keuze kan maken.

Eén van de grootste verschillen tussen CHIP Foto magazine en DIGIFOTO is de doelgroep. Zowel DIGIFOTO als CHIP Foto magazine richten ons allebei natuurlijk op iedereen die fotografie een warm hart toedraagt, maar waar CHIP Foto magazine zich richtte op iedereen, van beginnende fotograaf tot full time-professional, hebben wij dat opgedeeld in digifoto Starter en DIGIFOTO Pro. Weet je niet zo goed welk platform het beste bij jouw past, dan helpen wij jou hier op weg.

DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro is het magazine waar het allemaal 10 jaar geleden mee begon. Gericht op (semi)professionele-  en gepassioneerde hobbyfotografen die graag helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwste apparatuur en technieken en zich graag laten inspireren door een interview of achtergrondartikel over een professionele fotograaf. Met weinig lessen maar des te meer inspiratie en reviews. DIGIFOTO Pro verschijnt 6 keer per jaar.DIGIFOTO ProLees ook: Treurig nieuws - CHIP Foto magazine stopt

digifoto Starter

Na 5 jaar DIGIFOTO Pro zijn we begonnen met een apart platform voor beginnende fotografen: digifoto Starter. In digifoto Starter gaan we minder uitgebreid in op alle nieuwste apparatuur en de mogelijkheden daarvan, maar proberen we jullie zoveel mogelijk wegwijs te maken in de wereld van fotografie. Zo staan in digifoto Starter vaak de Basiscursussen vaak waarin we jullie in een paar pagina's bepaalde vormen van fotografie willen leren zodat jullie er zelf op uit kunnen gaan om de mooiste foto's te maken. digifoto Starter verschijnt 4 keer per jaar.digifoto Starter

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Dan kun je ook de websites van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter grondig bestuderen en op basis hiervan bepalen wat het beste bij jou past.

Heb je een keuze gemaakt? Via deze link kan je direct een abonnement afsluiten voor DIGIFOTO Pro en via deze link kan je een abonnement afsluiten voor digifoto Starter.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van bvddh53_80233

Beste,

ik heb een paar keer via een mail een vraag gesteld aan Sanne en telefonisch aan een andere collega maar krijg geen of geen duidelijk antwoord, het irriteert mij vreselijk en wil toch graag antwoord op mijn vraag en wens graag ook als normaal mens behandeld te worden als het kan.
Ik blijf hopen op een correct antwoord.
Met vriendelijke groet,
Bram van Dueren den Hollander