De Shiftcam 2.0 biedt zes lenzen in één en een set 'pro' lenzen voor op de iPhone

Jasper Bol 684
De ontwikkelaars van de Shiftcam komen binnenkort met een nieuwe add-on, zo meldt Kickstarter. De lenzen brengen een professionele kwaliteit van je iPhone foto’s een klein stukje dichterbij.

De originele Shiftcam werd in 2017 gelanceerd en de producent komt nu met een aantal nieuwe add-ons. De nieuwe Shiftcam 2.0 biedt de optie om een houder met daarin zes geïntegreerde lenzen voor de ingebouwde iPhone-camera te plaatsen. Daarnaast komt Shiftcam met een set ‘pro’ lenzen. De lenzen kun je gemakkelijk op de railsysteem van de bestaande case schuiven.

Shiftcam 2.0

Door de uitbreiding naar de Shiftcam 2.0 kun je je iPhone nu op eenvoudige wijze voorzien van een 2x telelens, 20x macrolens, 10x macrolens, een 120 graden groothoeklens of een 180 graden fish-eye lens. Daarnaast wordt er ook een 120 graden groothoek adapter meegeleverd voor de selfie camera aan de voorzijde van de iPhone.

Het Shiftcam-systeem is beschikbaar voor de iPhone 7/Plus, de 8/Plus en de iPhone X. Prijzen voor het systeem beginnen bij ongeveer vijftig dollar voor een startpakket met daarin de 6-in-1 lens en deiPhone case met de rails waar je de lens inschuift. Maar voor wie alle opties en lenzen voor zijn iPhone wil, kan de prijs oplopen tot 350 dollar voor het startpakket aangevuld met de ‘pro’ lenzen en accessoires. Naar verwachting komt de Shiftcam 2.0 in mei van dit jaar op de markt. Momenteel loopt er een Kickstarter voor deze handige 6-in-1 lens.

Kijk voor alle eigenschappen van de nieuwe Shiftcam de onderstaande introductie video.

afbeelding van Jasper Bol
Door: Jasper Bol

Jasper Bol | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jasper