Lacherige dieren

De leukste foto’s van de Comedy Wildlife Photography Awards

Zsarisse Knol 149
De jaarlijkse wedstrijd heeft weer een hoop hilarische foto’s verzameld van dieren en laat ons zien dat dieren ook humor bevat.

Jaarlijkse dierencomedy

We zijn al weer aangekomen bij de 5e editie van de jaarlijkse Comedy Wildlife Photography Awards en van over heel de wereld zijn weer een hoop leuke foto’s ingezonden. Zo kan iedereen in zowel de technische als in komische zin de humor van de natuur realiseren.

De oprichters, Paul Joynson-Hicks en Tom Sullam, hebben achter al deze komische foto’s een serieuze boodschap. ‘Vergeet niet, deze wedstrijd gaat uiteindelijk allemaal over het behoud van dieren', schrijven ze op hun website. 'We willen dat je onze vlag van natuurbehoud opneemt en wat lawaai maakt. Wildlife, zoals we het kennen, is over de hele wereld in gevaar en we moeten kijken hoe we ons steentje bij kunnen dragen. Je kunt beginnen door te kijken wat de de Born Free foundation doet, kijk op hun website ervoor.

De finalisten van de comedy wedstrijd

De finalisten zijn gekozen voor dit jaar en het niveau ligt enorm hoog. De juryleden stonden voor een onmogelijke taak om de beste 40 uit te kiezen. Maar ze zijn er uitgekomen en je kan de resultaten op hun website bekijken!

Welke zijn jouw favoriet? Bekijk alle afbeeldingen hier.