De Canadese Rockies gezien door local Paul Zizka

De Canadese Rockies gezien door local Paul Zizka

Redactie 1016
De Canadese Rockies zijn erg inspirerend. Met alle meren en enorme bergen is het erg makkelijk om foto's te maken. Lokale Fotograaf Paul Zizka bezoekt veel mooie en verborgen juweeltjes van 'zijn' Rocky Mountains midden in de nacht om er fantastische foto's te maken.

Paul Zizka woont in Banff, in het hart van de Rocky Mountains en trekt er vaak een paar dagen op uit. Hij skiet, kanoot, schaatst en klimt onder de immense sterrenhemel die alleen zichtbaar is zonder enige lichtvervuiling en enkel in gezelschap van het indrukwekkende noorderlicht.Paul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaPaul ZizkaZie ook: Dromerige luchten in inpsirerende timelapsevideo

Paul Zizka

Paul Zizka is een professinele berglandschap fotograaf uit Canada. Hij gelooft dat in elk persoon een diepe connectie met de natuur schuilt, maar dat deze door kapitalisme en materialisme verduisterd dreigt te raken. Hij hoopt dat mensen door zijn foto's weer terug in aanraking komen met de natuur en dat mensen meer op pad gaan om alle wonderen op aarde te bekijken.

Voor meer informatie over Paul Zizka en zijn werk kun je een kijkje nemen op zijn website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie