Beste landschap fotografen op Instagram

De beste landschapsfotografen op Instagram

Zsarisse Knol 438
Wil je de mooiste landschapsfoto’s zien? Plekken waarvan je niet dacht dat ze op deze wereld bestonden? Volg dan deze landschapsfotografen op Instagram!

Wij zijn gefascineerd door prachtige landschappen die de wereld te bieden heeft. Van de zonsondergangen tot aan uitzicht op de oceanen, bergen en vanuit bossen. We worden constant aan herinnerd hoe mooi de natuur is. Helaas waarderen we de natuur niet altijd... totdat we foto’s van landschappen zien. Er zijn fotografen die de  mooiste momenten in de natuur perfect vastleggen en op social media plaatsen. 

Landschapsfotograaf: Jamie Justus Out

Professioneel natuurfotograaf Jamie Justus Out is een van de beste landschapsfotografen die je moet volgen op Instagram. Jamie was eerder een basisschooldocent, maar heeft die carrière laten vallen en is zich op fotografie gaan focussen, waar hij zich nu al tien jaar mee bezig houdt. Dat was een goede keuze, zijn foto’s zijn fascinerend en geliefd door vele kijkers en volgers.

Volg Jamie Justus Out: @Jamieout

Trey Ratcliff

Fotograaf, kunstenaar, schrijver en avonturier, Trey Ratcliff is zeker een van de coolste landschapsfotografen op Instagram. Zijn foto’s leggen de schoonheid vast van de meest exotische locaties die hij bezoekt. In al zijn foto’s is er altijd wel iets onverwachts en moois te zien. Trey is opgegroeid met maar één werkend oog, aan de andere oog is hij blind. Hoewel hij maar een half zicht heeft, heeft fotografie met versterkt tijdens het ontdekken van de wereld om hem heen.

Volg Trey Ratcliff: @treyratcliff

Mark Gray

Mark Gray is door zelfstudie een fotograaf geworden die zich specialiseert in unieke panoramische fotografie van prachtige landschappen uit Australië en de rest van de wereld. Onder alle landschapsfotografen die te volgen zijn op Instagram, zijn de foto’s van Mark uniek omdat zijn foto's gemaakt zijn met een mediumformaat panoramische filmcamera. Deze camera is veel geavanceerder in vergelijking met alle beschikbare digitale camera’s. Zo’n camera kan verbazingwekkende details vast leggen.

Volg Mark Gray: @markgrayphoto

Landschapsfotograaf: Max Rive

Geboren en getogen in Nederland, Max Rive heeft de passie voor landschappen en bergen ontwikkeld tijdens het wandelen in Zwitserland toen hij vijf jaar was. Hij geniet van het uitzicht dat je krijgt op de hoogste bergen, maar hij geniet ook van fotografie en combineert de twee passies. Je kan het allemaal bekijken op zijn Instagram, het zit vol met uitzichten van landschappen vanuit de top van een berg.

Volg Max Rive: @Maxrivephotography