Zo draag jij je apparatuur op de beste en slechtste manier (video)

Zo draag jij je apparatuur op de beste en slechtste manier (video)

Senta Bemelman 640
Tijdens het fotograferen let je misschien niet op de manier waarop je jouw camera en fotografie-accessoires draagt. Bekijk de slechtste en beste manieren waarop dit kan.

Zware tassen, gevuld met lenzen, camera’s en andere handige fotografie-apparatuur. Je kunt op veel manieren accessoires meenemen. Wees echter kritisch en selecteer welke apparatuur je daadwerkelijk nodig hebt. Bij landschapsfotografie gebruik je bijvoorbeeld minder snel een externe flitser dan bij portretfotografie. Wanneer je op pad gaat met je camera, wil je deze ook veilig vervoeren en dragen tijdens het fotograferen. In deze handige video zie je hoe je jouw camera en fotografie-accessoires op de beste en slechtste manieren kunt dragen.

Deze video is  in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen

 

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta