Zien: prachtige close-ups van kleurige herfstbladeren

Zien: prachtige close-ups van kleurige herfstbladeren

Martijn Bastianen 392
Herfst is al een tijdje achter de rug en de volle focus ligt nu op de lente, maar deze foto’s moeten we je laten zien. Carola Becker, een Duitse amateurfotografe, heeft heel haar herfst besteed aan het fotograferen van bladeren. Het resultaat is verbluffend.

Elke herfstkleur komt erin voor, van goud tot bruin, van rood tot lichtgroen. Ze wilde de mooiheid van diversiteit en onvolmaaktheid laten zien in haar fotoserie. Vanaf kinds af aan vindt ze herfst het leukste seizoen.

Haar fotoserie

‘Ik verzamelde bladeren toen ik nog een kind was. Maar na een aantal dagen verdwenen de kleuren van de bladeren. Nu heb ik de kleuren vastgelegd op foto’s. Elke enkele foto ziet er al bijzonder uit, maar alles bij elkaar maakt het nog specialer.’ vertelt ze aan Petapixel. ‘Ik was eerst bang dat het saai zou worden, blad na blad na blad. Maar met het resultaat ben ik heel blij. Het is totaal niet saai geworden!’

Als je hier klikt, kan je meer series zien van Becker. Hieronder kan je zien hoe mooi de close-ups zijn geworden van de bladeren. Laat het je inspireren!

afbeelding van Martijn Bastianen

Martijn Bastianen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Martijn