Zien: Pedigree laat je hond foto’s schieten en uploaden op Facebook

Zien: Pedigree laat je hond foto’s schieten en uploaden op Facebook

Wouter de Vink 1207
Raar, maar waar! Met deze uitrusting kan een hond helemaal zelf foto’s schieten en deze zelfs uploaden naar Facebook.

Pedigree staat bekend om het hondenvoer. Maar dit bedrijf heeft onlangs iets vrij vreemds op de markt gebracht. Het gaat hier om een vest, speciaal voor honden. Maar het is niet zomaar een vest: hiermee kan het huisdier namelijk zelf foto’s schieten en deze direct uploaden naar Facebook. Bizar!

Even dachten we dat het hier om een hele slechte 1 april grap ging. Maar wie bedenkt dat er honden zijn die duizenden dollars per Instagram-post ontvangen, weet dat dit serious business is. Dat dachten de mensen van Pedigree nou ook en ze besloten om een vest te ontwikkelen voor onze viervoeters. Het vest heeft een camera op de rug zitten, waar een sensor aan verbonden is. Deze sensor geeft een seintje door wanneer de hond met de staart kwispelt, waarna direct een foto gemaakt wordt. Op deze momenten zijn honden namelijk het enthousiastst.

The Posting Tail door Pedigree

Maar dat is nog niet alles. Dit vest bevat namelijk ook een wifi-dongle. Hiermee worden de gemaakte foto’s direct naar Facebook geüpload en zo zijn ze meteen te bekijken door vrienden en familie. Het account houdt dus zichzelf helemaal bij en hiervoor hoef jij niets te doen. Ideaal, toch? Zie de onderstaande video voor een kleine impressie.

afbeelding van Wouter de Vink

Wouter de Vink | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Wouter