Zend je mooiste foto in en maak kans op 1500 euro BCC shoptegoed

Redactie 788
Op zoek naar een nieuwe camera, of zelfs je eerste camera? Dan moet je deze zomer bij BCC zijn, want bij aankoop van geselecteerde camera’s krijg je gratis twee keer digifoto Starter Magazine. Maar er is meer: ook kun je meedoen aan de amateurfotograaf winactie, waarbij je maar liefst 1500 euro aan BCC shoptegoed kunt winnen.

Het is weer zomer én vakantietijd: de ideale periode om te starten met fotografie. Want het is lekker weer en de kans is groot dat je nu lekker veel tijd hebt. Kortom: het ideale moment om je camera uit de kast te halen en op pad te gaan. 

De technologische ontwikkelingen gaan erg hard, dus het kan zijn dat jouw camera aan vervanging toe is. Bij BCC vind je een groot aanbod aan digitale camera’s, van compact tot spiegelreflex en van groot tot klein. Een extra reden om naar BCC te gaan: bij aankoop van geselecteerde camera’s krijg je nu twee keer digifoto Starter Magazine cadeau. Een fris en mooi magazine vol met tips, achtergronden, interviews en foto’s van lezers. 

Bekijk hier de actievoorwaarden van deze actie. Je kunt je camera-aankoop overigens gemakkelijk registreren op de actiepagina van digifoto Starter.

Stuur je foto’s in!

Maar er is nog meer. BCC is op zoek naar de beste amateurfotograaf van 2017. Dus: zend je mooiste foto van een winkel of  winkelstraat in en maak kans op deze prestigieuze titel. Inzenden kan tot en met 30 juli 2017 op bcc-fotowedstrijd.nl.

De winnaar wordt gekozen door een vakjury en de gelukkige wint maar liefst 1500 euro aan BCC shoptegoed! Waar wacht je nog op?

Kijk hier voor de voorwaarden van deze actie.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie