Professionele workshop landschapsfotografie voor €69,-

Workshop landschapsfotografie

Redactie 3661
Je kunt natuurlijk zelf met je camera op pad gaan en de mooiste plekken zoeken, maar eigenlijk is niets leuker dan samen met een prof op stap gaan. Reisfotograaf Willem Laros neemt ons mee met een fotoworkshop naar het natuureiland Tiengemeten.

Het natuurgebied Tiengemeten waar Willem Laros ons mee naartoe neemt, ligt in het Haringvliet, onder Rotterdam. Op het eiland heeft Natuurmonumenten - die het gebied in eigendom heeft - een aantal wandelingen uitgezet. Vanaf Nieuwendijk steken we met de veerpont over naar het eiland.

Tijdens de fototocht geeft Willem Laros voortdurend aanwijzingen, hij kijkt mee over je schouders en laat zien hoe je fotosituaties oplost en je camera instelt.

Deskundig commentaar.

De kosten voor deze dag bedragen € 69,- (inclusief veerpont, koffie bij vertrek en begeleiding door Willem Laros). Alle deelnemers krijgen de gelegenheid hun drie mooiste foto's te uploaden: met deze beelden wordt een webalbum aangemaakt, waarop de foto’s worden voorzien van deskundig commentaar. De deelnemers ontvangen hiervoor alle gegevens op papier bij aanvang van de dag.

De workshop is op 5, 25 en 26 februari te volgen en duurt van 10:00 tot 16:00 uur.

Aanmelden

Op onze website kun je je aanmelden voor de workshop. Hier vind je ook meer informatie over het programma en de voorbereiding. Wil je de workshop cadeau doen, dan kan dat ook!

Willem Laros

Willem Laros is een fotograaf die niet alleen een expert is binnen zijn beroep, maar ook bedreven is in het leiden van workshops en verschillende reizen. Als fotografiedocent aan de Volksuniversiteit traint hij zijn docentenskills waarmee hij zijn workshops tot een leerzame en waardevolle ervaring maakt. Nieuwsgierig naar Laros? Neem dan een kijkje op zijn website.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie