Winter wonderland in de lezersgallery

Winter wonderland in de lezersgallery

Fokelien Broekstra 318
In onze lezersgallery komen veel mooie foto's binnen. Het is inmiddels winter en het wordt steeds kouder in ons land, er druppelen al regelmatig foto's binnen van winterse omstandigheden. Om een aantal van deze foto's uit te lichten, hebben wij een aantal mooie plaatjes voor jullie uitgekozen. Haal jij hier inspiratie uit voor jou volgende winterfoto?

Winter wonderland

Echt sneeuw is er nog niet gevallen. Maar dat maakt ook niet uit. Er is genoeg winter te fotograferen in Nederland. Bomen zonder bladeren, rijp op takjes, de weg of in het bos. Het geeft mooie effecten en wij als fotografen weten daar wel raad mee.  De een pakt het aan met een macrofoto, de ander maakt juist een landschapsfoto uit een laag standpunt. Ieder heeft zijn eigen manier voor een mooie foto. 

Lezersgallery

In de lezersgallery kun jij als lezer je foto’s uploaden, soms krijg je feedback van de andere fotografen en soms waarderen we je foto met een spotlight vermelding of als Foto van de Dag. Ook komen er af en toe uitgelicht artikelen op ons website. Een leuke vermelding waarin jouw foto terug kan komen.

Wil jij je foto ook insturen? Post hem dan in de lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien