PI2014: de winnaars!

Winnaars PI2014 Covershoot en VANMOOF-shoot bekend!

Raymond 1484
Op Professional Imaging 2014 zetten we op onze stands jullie op de foto. Daarmee maakte je kans op mooie prijzen. Vandaag maken we de winnaars van de Covershoot én de VANMOOF-shoot bekend!

We wisten maar liefst 481 fotografen zover te krijgen om een keer voor in plaats van achter de camera plaats te nemen bij de DIGIFOTO Pro Covershoot. Dat leverde vele leuke covers op!

Bekijk hier alle foto's van de DIGIFOTO Pro Covershoot 2014

Iedereen die op de foto ging maakte kans op mooie prijzen. Transcontinenta stelt een Tamron 90mm f/2.8 Di VC Macro-objectief beschikbaar, Canon Nederland een PowerShot SX700 HS en we mogen een Seagate Central 4TB weggeven. Op willekeurige basis zijn de winnaars gekozen uit alle inzendingen. Dit zijn de gelukkigen!

Winnaar Tamron 90mm f/2.8 Di VC USD Macro 1:1

Willem ging op de foto bij de DIGIFOTO Pro Covershoot en sleept de Tamron 90mm f/2.8 Di VC USD Macro 1:1 ter waarde van €649,95 in de wacht, beschikbaar gesteld door Transcontinenta. Gefeliciteerd!

Winnaar Canon PowerShot SX700 HS

Van Canon Nederland mogen we een PowerShot SX700 HS weggeven. Maureen is de gelukkige winnaar van deze krachtige superzoomcompact. Gefeliciteerd!

Winnaar Seagate Central 4TB

Jeffrey kan zijn foto's voortaan veilig opslaan op de Seagate Central 4TB. Hij is onze derde winnaar van de PI2014 Covershoot. Gefeliciteerd!

Winnaar VANMOOF-shoot

Wie op de geur van onze stroopwafelkraam afkwam, kon ook op de foto met een exclusieve DIGIFOTO Pro VANMOOF-fiets. We wisten 432 bezoekers over te halen om plaats te nemen voor de camera. Ook uit deze inzendingen hebben we willekeurig een winnaar gekozen. En dat is...

Bekijk hier alle foto's van de VANMOOF / Stroopwafel-fotoshoot

Bedankt!

Namens DIGIFOTO Pro en digifoto Starter willen we alle bezoekers van harte bedanken voor hun deelname.

Met dank aan Transcontinenta, Canon Nederland, Seagate en VANMOOF voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Meer winnen

Buiten de prijzen gevallen? Check onze fotowedstrijden! Momenteel hebben we twee wedstrijden lopen, waarin je onder andere een Olympus OM-D E-M10 en nog zo'n limited edition DIGIFOTO Pro VANMOOF kunt winnen!

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Bekijk alle artikelen van Raymond