Winnaar fotowedstrijd 'Portret'

Winnaar fotowedstrijd 'Portret' vertelt over de winnende foto

Redactie 536
Wij waren heel benieuwd naar welke mooie beelden jullie in zouden zenden! Want portretfotografie is een van de oudste fotografie-genres. Een naaste, of juist een totaal onbekende, goed vastleggen op beeld vergt moed, talent en ervaring. We kregen ontzettend veel inzendingen, maar uiteindelijk konden we een winnaar kiezen. Ze vertelt meer over haar foto.

Lory van der Neut – Harderwijk

Gallery
Website

Lory van der Neut is een enthousiaste fotografe gespecialiseerd in familie-, kinder- en portretshoots. Ook fotografeert ze huwelijken. Haar fotografiebedrijf is vanuit hobby ontstaan, nadat ze zoveel aanvragen kreeg uit haar omgeving dat ze daar eigenlijk niet meer omheen kon.

‘Ik maak heel vaak foto’s van mijn kinderen, al wordt dat de laatste tijd wel een beetje minder. Dit zijn ze, gefotografeerd in de badkamer. Ze staan bovenop de wc, omdat de schaduwen van de luxaflex daar zo mooi vielen. Ik was in de badkamer en zag de foto opeens voor me, toen heb ik ze geroepen. De foto is dus wel een tikje geposeerd, maar ik vond de blikken in hun ogen erg mooi.’

‘Ik was wel verrast dat ik gewonnen had, omdat het alweer een tijdje geleden was dat ik mijn foto ingezonden had. Maar ik ben er erg blij mee. Ook met de prijs, een mooie grote fototas. Daar kan lekker veel in. De foto’s van de andere prijswinnaars, nummer 2 en 3, waren trouwens ook erg mooi. Ik ben blij dat mijn foto in dat rijtje te vinden is.’

Hoofdprijs: Naneu Adventure Outlander Photo Backpack 50L t.w.v € 269,-

Als je vaak de natuur ingaat met je camera, dan ken je het belang van een goede backpack voor je cameraspullen en andere bagage. De Adventure Outlander Photo Backpack 50L van Naneu is erg geschikt voor dit doel, doordat je met 50 liter opbergcapaciteit nooit te weinig plek hebt. Daarbij kun je het foto-compartiment uit de tas halen en deze aan je voorzijde aan de heupband hangen, zodat je de vrijgekomen ruimte in de backpack kunt gebruiken voor extra bagage. Overigens kun je het cameragedeelte met de meegeleverde schouderband dragen. Kortom: een tas die zich aanpast aan je wensen en je avonturen. 

Met dank aan Camerland.nl

Uiteraard zorgen we er ook voor dat ze een jaar lang gratis digifoto Starter magazine ontvangt.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie