Win: deelname aan exclusieve fotografieworkshop

Win: deelname aan exclusieve fotografieworkshop

Robin Rhijnsburger 1260
Van 1 december 2016 tot 22 januari 2017 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Dit evenement biedt veel fotografen de kans om foto’s te maken van prachtige kunstwerken verspreid over de stad. Wij mogen 10 plekken weggeven voor een exclusieve workshop tijdens dit evenement!

Workshop

Op 15 december geeft fotograaf Cris Taola Olivares een exclusieve low light fotografieworkshop. Deze workshop wordt tijdens het Amsterdam Light Festival aangeboden. De workshop vindt plaats tijdens een rondvaart langs een selectie van kunstwerken. Bij slecht weer wordt de workshop op 18 december gehouden.

Cris Taola Olivares

Cris is een onafhankelijk fotograaf uit Ecuador, maar woont al jaren in Amsterdam. Zijn foto’s zijn in verschillende kranten en tijdschriften (zoals National Geographic) gepubliceerd. Ook heeft hij meerdere awards gewonnen met zijn werk waaronder de Magnum Photography Award. Hiernaast is hij ook de auteur van het fotoboek ‘The Amsterdam Canals’. Hij kent de Amsterdamse kanalen dus goed en is daarom de perfecte kandidaat om deze workshop te geven. Cris Toala Olivares is eveneens jurylid van de lustrumeditie Amsterdam Light Festival 2016-2017.Cris Taola Olivares - foto: Muhammed Muheisen

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend evenement, waar alles draait om monumentale lichtkunstwerken in het water, op straat of op gebouwen. Kunstenaars, architecten, designers en lichtontwerpers brengen iedere winter Amsterdams tot leven met hun lichtkunst. Er zijn verschillende thema’s en verschillende routes. Zo kun je de kunst vanaf het water bekijken, maar er is ook een wandelroute. Meer informatie over het Amsterdam Light Festival kun je lezen op hun website.

Wil jij kans maken om aan deze exclusieve low light fotografieworkshop van deel te kunnen nemen? Ga naar dit bericht op onze Facebookpagina en lees daar verder.