Weekwinnaarprijs: Jupio Travel Adapter

Weekwinnaarprijs: Jupio Travel Adapter

Redactie 970
Je kent het wel. Na een lange reis kom je aan in je hotelkamer en dan kom je erachter dat je stekkers niet passen in de plaatselijke stopcontacten. Onhandig, want je wilt natuurlijk je telefoon, camera’s en tablets opladen zodat je altijd genoeg power bij je hebt om mooie foto’s of video’s te maken tijdens je vakantie.

Als je veel reist kom je in aanraking met allerlei verschillende aansluitingen, want in ieder werelddeel gebruiken ze een ander soort stekkers. In dat geval komt de Jupio PowerVault 6000 als geroepen, want dat is een adapter waarmee je zowel in Europa, de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en in Azië terecht kunt.  Heel handig en ook bijzonder compact, want met al deze mogelijkheden zou je een groot apparaat verwachten en dat is deze Travel Adapter allerminst.

Dit soort adapters is niet uniek, maar waar deze Jupio PowerVault zichzelf onderscheidt is het feit dat het naast een adapter ook een powerbank is waarmee je dus je telefoon of laptop op kunt laden op plekken waar je geen stopcontact hebt. Heel handig als je voor een paar dagen de jungle gaat bezoeken of als je in een tentje slaapt.

De Adapter is uitgerust met twee usb poorten waarmee je apparatuur tegelijkertijd op kunt laden. De output van de Adapter is 2.5A en de capaciteit van de PowerVault is 6000mAh, genoeg power om bijvoorbeeld je smartphone drie keer volledig op te laden.

Kortom: een bijzonder handig én compact accessoire dat je ongetwijfeld veel plezier en gemak geeft tijdens je reizen.

Foto van de Week

Maak jij deze week de Foto van de Week? Dan win jij deze handige adapter. Stuur jouw mooiste foto in via de gallery en dan maak je automatisch kans!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie