Nikon COOLPIX W300

Water, zand of wind: de Nikon COOLPIX W300 kan alles aan

Sabine Vollebregt 512
Nikon introduceert een nieuwe compactcamera. Met de COOLPIX W300 kan je eenvoudige foto's in alle weersomstandigheden maken. Fotograferen diep onder water of in extreme kou is met dit toestel mogelijk.

De COOLPIX W300

Met deze weerbestendige camera kan je foto's van 16 MP en 4K/UHD-video maken. Het is een stofdichte compactcamera waarmee je kan fotograferen bij temperaturen van -10°C. De COOLPIX W300 is voorzien van een schokbestendige body die bestand is tegen een val van maximaal 2,4 meter hoogte.

Door het heldere Nikkor-groothoekobjectief heb je de mogelijkheid om een opname te maken bij weinig licht. Met deze camera is het door de GPS eenvoudig om jouw geotags aan jouw opnamen toe te voegen. Ook heeft deze camera SnapBridge voor de directe communicatie met jouw smartapparaten. Door deze functie kun je jouw beelden tijdens het opnemen synchroniseren naar je smartphone of tablet. Het delen van foto's met vrienden wordt hierdoor gemakkelijker.

De COOLPIX W300 is eind juni verkrijgbaar in verschillende kleuren. De consumentenadviesprijs van dit toestel bedraagt €479, -

Info: Nikon.nl