Wat zit er in de fototas van Peter McKinnon?

Wat zit er in de fototas van Peter McKinnon?

Fokelien Broekstra 608
Peter McKinnon is bekend van zijn magische foto’s maar ook van zijn verschillende tutorials. Hij neemt je in zijn laatste tutorial mee zijn tas in, want wat draagt hij precies bij zich als hij op pad gaat? Je komt er snel achter.

Inhoud veranderd constant

Het materiaal dat Peter Mckinnon mee neemt veranderd continu. Hij haalt dingen uit zijn tas, pakt nieuwe dingen in. Zijn tasinhoud is afhankelijk van datgene dat hij wil fotograferen. Hij kan niet voorkomen dat zijn tas de ene keer zwaarder is dan de andere keer. Peter legt uit dat het interessant is om in een ander zijn fototas te kijken. Je leert ervan wat een ander gebruikt en leert hierdoor nieuwe technieken en materialen kennen. Door vervolgens vragen te stellen over het materiaal leer jij nieuwe dingen kennen en kun je bepalen of jij dit ook nodig hebt in je tas.

Duidelijke uitleg

Het mooie aan de tutorial van Peter McKinnon is dat hij zowel fotografeert als filmt. Hierdoor heeft hij een uitgebreide verzameling aan fotografieapparatuur. Hij legt bij al zijn accessoires duidelijk uit waarom hij het gebruikt en wat het nu er van is. Handig als je op zoek bent naar een lens voor een bepaald onderwerp, of meer wil weten over apparatuur om zelf een video te gaan maken.

 

Wat mag in jouw cameratas niet ontbreken?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien