Wat is jouw wens voor 2017?

Wat is jouw wens voor 2017?

Aäron Nasarany 325
Het jaar 2016 loopt bijna ten einde en kunnen we het glas heffen en toosten op een voorspoedig 2017. In dit artikel maak je kennis met Joe Edelman: een professioneel fotograaf dat voor startende, gevorderde en professionele fotografen een speciale kerstwens heeft.

De fotograaf

Joe Edelman is een professioneel fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. Met zijn YouTube kanaal bereikt Edelman het wereldwijde publiek. Bovendien heeft Edelman al een indrukwekkende prijzenkast en meerdere publicaties in magazines zoals Maxim, Cosmopolitan, Get Fit en Shape. Via zijn blog deelt hij zijn kennis over portretfotografie en de harde wereld om jezelf te onderscheiden.

De video

Aangezien de kerstdagen eraan komen en we bijna vuurwerk kunnen gaan kopen om het nieuwe jaar in te luiden, is het eerst tijd voor verschillende kerstwensen. Naast een gezond en gelukkig nieuwjaar kunnen we bijvoorbeeld wensen dat we in het nieuwe jaar worden overspoeld met nieuwe opdrachten, of misschien wel een flinke prijzenpot winnen om een hoop nieuwe apparatuur te kopen? Professioneel fotograaf Joe Edelman heeft voor de fotografen een bijzondere kerstwens. Bekijk de video hieronder.

 

 

Meer zien? Joe Edelman kun je volgen via Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Of neem gerust een kijkje op zijn website om zijn portfolio te bewonderen.

Wat is jouw wens voor 2017 op het gebied van fotografie?

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron