Vrouw haalt grap uit met drone van vriend

Vrouw haalt grap uit met drone van vriend

Nadja Geskus 876
Iedereen is onwijs zuinig op zijn spullen. Je apparatuur kost veel geld en je wilt natuurlijk niet dat het kapot gaat! Deze vrouw weet ook dat haar vriend erg gesteld is op zijn drone en besluit een gemene grap uit te halen. Hoe zou jij reageren als je vriend of vriendin ineens zegt je apparatuur kapot te hebben gemaakt?

Grap

Of je het nou als een goede grap moet zien, of erg gemeen, daarover zijn de meningen waarschijnlijk erg verdeelt. Deze arme man krijgt een halve hartverzakking als zijn vriendin hem vertelt dat ze zijn drone kapot heeft gemaakt. Hoewel ze dat natuurlijk niet echt heeft gedaan, maar de drone gewoon slim uit elkaar heeft gehaald. 

Reactie

In de video vertelt de vrouw dat haar vriend wel vaker zijn drone kapot heeft gemaakt, maar daar eigenlijk niet zoveel om gaf. Ondanks dat het een erg dure camera is, bestelde hij gewoon een nieuw onderdeel en de drone was weer klaar om te gaan. Ze was benieuwd hoe haar vriend zou reageren als zij de drone kapot zou hebben gemaakt en zegt dan ook dat hij waarschijnlijk heel anders reageert. En inderdaad, de vriend reageert precies zoals ze verwachtte. Maar ja, laten we eerlijk zijn, zo zouden we allemaal reageren toch?

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja