Virtuele tour door winkel Grays of Westminster

Virtuele tour door winkel Grays of Westminster

Nadja Geskus 513
Deze video is een must-see voor elke Nikon liefhebber! Het is een virtuele tour door de fotowinkel Grays of Westminster. Een zaak die geheel gewijd is aan alles wat met Nikon te maken heeft! Matt Granger maakte een impressie van de zaak in Londen.

Grays of Westminster

Grays of Westminster werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door Gray Levett. Hij begon de multi-bekroonde Nikon-only winkel, omdat hij een world-class camera winkel wilde oprichten. Grays of Westminster ligt in een rustige wijk in het centrum van Londen. Het ligt zelfs op een korte loopafstand van Buckingham Palace! Grays of Westminster begon als een klein postorderbedrijf, maar is nu een internationaal bekende winkel met een lange lijst van dealer awards. Matt Granger maakte een prachtige virtuele tour van deze award-winnende winkel.

Video tour door fotozaak Grays of Westminster

Matt Granger

Matt Granger is een portretfotograaf, gevestigd in Sydney, Australië. Toen Granger toevallig langs Grays of Westminster kwam, besloot hij de winkel onverwachts eens een bezoekje te geven. Hij zijn indrukken van de bekroonde Nikon-only winkel vast. Het resultaat is een prachtige tour door de fantastische winkel! Dus sla, na het kijken van de video natuurlijk, het adres op in je telefoon, zodat je tijdens je volgende trip naar Londen weet waar je naar toe moet!

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja