Hond met vitiligo krijgt make-over in Photoshop

Viervoeter met vitiligo krijgt Photoshop make-over

Senta Bemelman 1622
Een 14-jarige hond met de huidziekte vitiligo is een hit op het internet. Doordat de vacht rond zijn ogen pigment verliest, lijkt het alsof hij een wit masker draagt. Dit inspireerde mensen om de viervoeter een Photoshop make-over te geven.

Superheld

Nadat de eigenaar een Photoshop-battle ontketende op Reddit, zag hij hoe talloze mensen zijn hond veranderden in iets heel anders. Velen transformeerden hem tot superheld vanwege het witte masker. Van anti-held Deadpool tot Spiderman, alles komt voorbij.  Bekijk enkele ludieke beelden hieronder.

Bekijk meer eindresultaten op Mashable. Weet jij een leukere Photoshop make-over voor de schattige hond? Ga met de originele foto aan de slag en deel jouw resultaat in een bericht hieronder.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta

afbeelding van Samara

Jammer dat er een grove spelfout is gemaakt in dit artikel. Het moet zijn vitiligo in plaats van viltigo. Ik kom regelmatig opvallende spellingsfouten in jullie artikelen tegen. Jammer dat er geen degelijke spellingscontrole wordt uitgevoerd. Bij een artikel over een aandoening voelde ik me genoodzaakt om er wat van te zeggen. Hopelijk komen zulke grove fouten in de toekomst niet meer voor.