Vier grappige smartphone hacks op een rij

Vier grappige smartphone hacks op een rij

Fokelien Broekstra 347
Zoek jij nog creatieve inspiratie om deze zondag door te komen? Ga dan eens aan de slag met deze vier smartphone hacks die je kunnen inspireren om eens een ander beeld te creëren met je smartphone.

In het filmpje komen zowel digitale als fysieke hacks voorbij die leuk zijn om eens uit te proberen. Wij nemen de vier smartphone hacks ook even met je door om ze extra begrijpelijk te maken.

Digitale Hacks

Je kunt de eerste twee hacks die besproken worden terug vinden op je telefoon. Hierdoor zijn het digitalen hacks. De eerste twee gaan over twee mogelijkhedenvan de apps hyperlapse en Boomerang.

Doordat je dieper in de instellingen kunt komen, door vier keer op het scherm te tikken, kun je nog dingen als maximum snelheden en framesnelheid aanpassen. Leuk om eens mee te experimenteren. 

Fysieke hacks

Er zijn ook nog twee fysieke hacks te zien. De maker laat zien hoe een UV-effect kunt creëren door alleen je flitser te bedekken met tape en een laag tape en met blauw/paarse stift in te kleuren. Je kunt er hele gave effecten mee creëren.

Ook laat hij zien hoe hij vier driehoekige transparante stukken aan elkaar bevestigd en vervolgens Hologram video’s opzoekt op YouTube. Het geeft een extreem grappig resultaat.  

 

Maker

Het filmpje werd gemaakt door Matthew Rycroft. De filmmaker woont in Salzburg, Oostenrijk. Hij maakte onder andere beelden  gemaakt voor Kodak, maar hij maakt ook zijn eigen creatieve werk. Wil jij meer over hem te weten komen? Bekijk dan zijn website, YouTube of Instagram.

Zijn de mogelijkheden de moeite waard om zelf eens te proberen?
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien