Video: De cameraverzamelaar zonder naam

Video: De cameraverzamelaar zonder naam

Aäron Nasarany 260
Zelfs onze smartphones beschikken over de nieuwste camera’s waar je prima foto’s mee kunt maken. Maar hoe ging dat vroeger? In dit artikel maken we kennis met een gepassioneerde fotograaf en verzamelaar die al heel zijn leven .

Passie voor fotografie

De gepassioneerde fotograaf in onderstaande video wijdt zijn hele leven aan fotografie. Sinds hij zijn eerste camera kreeg verzamelt de man alles wat te maken heeft met fotografie. 

De film

Filmmaker Andrea Casanova heeft dit verhaal prachtig vastgelegd in een dertien minuten durende video. In de video krijg je als kijker een uniek kijkje in het leven van een fotograaf die beter bekend staat als de 'Camera Collector.' Door zijn passie en enthousiasme kan hij urenlang vertellen over een bepaald onderdeel en weet hij letterlijk alles over de wereld van fotografie. Ondanks wij zijn naam niet kennen en überhaupt zijn naam niet bekend is, herkennen we zijn drive en onze gemeenschappelijke passie voor fotografie. De film is in het Italiaans, maar via de CC-knop kun je de Engelse ondertiteling selecteren. Bekijk de video hieronder!

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron