5 essentiële fotografie-accessoires

Video: 5 essentiële fotografie-accessoires

Senta Bemelman 290
Als beginnend fotograaf kan het kiezen van fotografie-accessoires lastig zijn. In deze handige video zie je vijf dingen waar je baat bij hebt tijdens het fotografen.

Bij fotografie is jouw camera niet het enige middel dat je gebruikt om een plaat te schieten. Je maakt bijvoorbeeld ook gebruik van fotografie-accessoires om de perfecte belichting te krijgen. Vaak kun je met simpele middelen jouw foto’s beter maken.

Video

Vind jij het ook moeilijk om de goede fotografie-accessoires te kiezen? Dan heb je baat bij de onderstaande video. Hierin worden vijf essentiële accessoires aangekaart! Ook zie je direct hoe je hiermee aan de slag kan gaan.

Deze video is in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta