Verwachting versus realiteit: Je eerste camera kopen

Verwachting versus realiteit: Je eerste camera kopen

Senta Bemelman 720
Je allereerste camera kopen is een droom. Je fantaseert over alle mooie foto’s die je zal maken. In de realiteit is de aanschaf van je eerste camera toch net iets anders. Bekijk deze ludieke video waarin verwachting en realiteit worden vergeleken.

Een krachtige spiegelreflex met een goede lens. Daar droomt iedere fotograaf van. In de onderstaande video wordt die droom vergeleken met de werkelijkheid. Vaak heb je als beginnend fotograaf namelijk niet het budget om direct een dure camera aan te schaffen. Bekijk snel de ludieke video.

Deze video is  in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta