iPhone 7 Plus versus dure camera

Vergelijking: iPhone 7 Plus versus dure camera

Senta Bemelman 514
Smartphonecamera’s worden steeds geavanceerder. Neem bijvoorbeeld de camera van de iPhone 7 plus. Maar hoe legt deze ingebouwde camera het af tegen een professionele filmcamera? Kijk snel!

De camera van je telefoon wordt continu verbeterd. Apple is een koploper met de snelle camera van de iPhone 7 Plus. De 12 megapixel camera presteert goed bij weinig licht en functioneert ook snel. Maar hoe presteert de camera van de smartphone in vergelijking met een professionele Arri Alexa Mini camera die ook op Hollywood sets wordt gebruikt?

iPhone 7 Plus

Arri Alexa

In de onderstaande video zie je hoe de twee apparaten het ervan afbrengen. Je ziet in de video vooral dat vooral bij weinig licht de iPhone minder presteert dan de Arri Alexa.

Deze video is in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta