Verander je DSLR in 360 graden camera

Verander je DSLR in 360 graden camera

Nadja Geskus 974
Heb je altijd al een 360 graden video willen maken? Maar had je niet de camera, de enorme hoeveelheid geheugenkaarten die nodig zijn en de software? Dan verandert dit misschien wel jouw mogelijkheden. De Sphere Pro Lens is namelijk een objectief die jouw DSLR verandert in een 360 graden camera!

360 graden camera

Het onmogelijke is mogelijk gemaakt. Je kunt nu in een handomdraai je eigen DSLR omtoveren in een 360 graden camera met de Sphere Pro Lens. In één shot vangt het een compleet 360 graden beeld, zonder gaten. Het kan zelfs tot 1mm afstand schieten, zonder naden of problemen in je beeld te veroorzaken. Het 35mm full frame objectief is ontworpen voor een Nikon F-camera, maar is voor veel andere modellen aan te passen.

Nadelen

Zo’n objectief klinkt natuurlijk fantastisch! Maar zitten er ook nadelen aan? Helaas wel. De focus en diafragma staan namelijk vast. Diafragma staat op f/8 en op 40” heb je de beste focus. Kan een nadeel zijn, maar ligt er ook net aan wat je met het objectief van plan bent.

Informatie

Als je het objectief wilt kopen heb je helaas pech, want ze zijn nog niet beschikbaar voor de verkoop. Wél kun je de Sphere Pro Lens huren via de website.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja