Van Action Cam tot Camera… Actie! met Sony

Van Action Cam tot Camera… Actie! met Sony

Redactie 1253
Of je nu de gekste en wildste actie vanuit je eigen ogen vast wil leggen met een Action Cam of complete filmproducties maakt met een professionele Sony videocamera of compacte A7-systeemcamera, je bent altijd verzekerd van de nieuwste technologie en geweldige beeldkwaliteit. Op vrijdag 20 november ontdek je de mogelijkheden van filmen met hoge bitrates, brede kleurenruimte en 4K en UHD-resolutie met de nieuwste camera’s van Sony!

Advertorial

Sony is een grote speler als het gaat om film en video. Ze maken niet alleen superkrachtige camera’s, Sony produceert ook televisies en home cinema producten om dit op terug te kijken. Je hebt vast ook wel eens een film of 2 gezien die geproduceerd is door Sony Pictures! Met deze brede kennis van video en technologie maakt Sony al jaren innovatieve producten. Van de kleine Action Cams tot de professionele PXW-serie camera’s, voor iedere filmer is er wel een passend Sony product.

Professionele kwaliteit voor geweldige producties

Als we het hebben over filmproducties mag de nieuwe Sony PXW-FS5 niet ontbreken. Het kleinere broertje van de populaire PXW-FS7 is niet alleen krachtig, maar vooral lichter en kleiner waardoor je als filmmaker nog veelzijdiger kunt zijn in hoe je je camera draagt. Op vrijdag 20 november zal er een speciale Sony expert uit het Verenigd Koninkrijk langs komen om je tijdens een speciale lezing alle ins & outs van de krachtige Sony PXW-FS5 te laten zien en horen. Een bijzondere gelegenheid om meer te leren over deze nieuwe professionele Ultra HD camera!

Scherpe, kleurrijke beelden uit unieke perspectieven

Als je regelmatig buiten te vinden bent en een actieve levensstijl hanteert, kan een Action Cam een geweldige toevoeging zijn. Plak hem op je helm tijdens het parachutespringen, monteer hem aan het  stuur van je mountainbike of hang hem op je borst tijdens het skiën voor spectaculaire en haarscherpe films van je favoriete bezigheden. Met de krachtige FDR-X1000 Action Cam kun je zelfs in 4K resolutie of Full HD slow-motion vastleggen voor adembenemende beelden van ieder moment.

En alles ertussenin

Voor ieder type gebruiker is er wel een passende Sony (video)camera te vinden. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een Sony Handycam voor het vastleggen van je volgende vakantie? En als je geweldige foto’s wilt maken en ook nog eens films wil afleveren dan kan een Sony-systeemcamera je beste vriend zijn.

Op vrijdag 20 november kun je je van 10:00 tot 17:00 uur verdiepen in deze krachtige Sony videoproducten tijdens een speciale demodag in de CameraTools showroom in Apeldoorn. Met experts van Sony en demonstraties van Ultra HD, 4K en slow-motion filmen zie je hoe ook jij geweldige films kunt maken. Natuurlijk zijn er ook genoeg acties en aanbiedingen waar je van kunt profiteren op deze dag, exclusief in onze showroom. Meer weten? Kijk snel op www.cameratools.nl!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie