Uitzonderlijke combinaties door Stephen McMennamy

Uitzonderlijke combinaties in een foto

Aäron Nasarany 421
Friet met mayonaise, frikandel speciaal en dan lekker veel uitjes of een Chinese maaltijdmenu met de bekende tjap tjoy en bami. Het zijn allemaal combinaties die we in onze harten hebben gesloten. Combinaties die vanzelfsprekend zijn. In de fotografiewereld kunnen we ook verschillende combinaties maken die wat minder vanzelfsprekend zijn.

Stephen McMennamy 

De man van de combinaties is Stephen McMennamy en is geboren en getogen in Marletta in Georgia. McMennamy bracht zijn jeugd door in het zuidoosten van Azië waar hij opgroeide in een prachtig tropisch landschap. Na enkele jaren keerden het gezin terug en voor McMennamy was het de hoogste tijd om naar school te gaan. Hij koos ervoor om niet in de voetstappen van zijn vader te treden, maar om zijn hart te volgen. McMennamy koos ervoor om in de reclamewereld te werken als ontwerper en art director.
Dit pakte goed uit en zijn successen stapelden zich op. McMennamy staat ook bekend om zijn grappige manier om twee verschillende foto’s te combineren tot 1 geheel. Bekijk de foto’s hieronder

 

 

excavator + ice cream cone just a slight refresh of a past #combophoto.

Een foto die is geplaatst door stephen mcmennamy (@smcmennamy) op

 

peace + liberty let's keep it together out there. #combophoto

Een foto die is geplaatst door stephen mcmennamy (@smcmennamy) op


 

Zijn unieke combinaties is zelfs opgepakt door CNN. Bekijk het nieuwsitem hieronder

 

 

Stephen McMennamy kun je ook volgen op verschillende social media kanalen zoals Instagram en Tumblr. Inmiddels is zijn nieuwe website ook online. Neem gerust een kijkje.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron