Uitslag fotowedstrijd 'Zwart-wit'

Uitslag fotowedstrijd 'Zwart-wit'

Jasper van Bladel 5435
Een foto met felle kleuren is natuurlijk mooi, maar een foto in zwartwit kan ook ontzettend mooi zijn. We vroegen jullie om jullie mooiste zwart-witte foto op te sturen voor deze fotowedstrijd. Dat hebben we geweten! Uit de enorme berg inzendingen hebben we drie winnende foto's kunnen kiezen.

Bekijk hier alle inzendingen.

Hoofdprijs: Eduardo de Vlugt

Prijs: De Panasonic HX-A500 Action Cam t.w.v. €349,-

Met deze camera ben je verzekerd van goede opnames tijdens al je activiteiten. De camera bestaat uit twee delen, één recorder en de eigenlijke camera, zodat je creatieve filmpjes kunt maken. De camera wordt met een oorbeugel naast het oor gemonteerd, zo wordt echt vanuit het oogpunt van de persoon die de activiteit doet gefilmd. Maar je kunt de cameramodule bijvoorbeeld ook laten filmen op plekken waar je zelf niet kunt komen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Filmen in 4K is mogelijk met 25 fps. Je films worden automatisch gestabiliseerd door de Level Shot Image Stabilizer. Voor water en stof hoef je met de HX-A500 overigens niet bang te zijn, de camera is stof- en waterbestendig.

Met dank aan CameraTools.nl

De Panasonic HX-A500 Action Cam

Tweede prijs: Geert Verstrepen

Prijs: Fotoalbum Profotonet t.w.v. €200,-

Het is zonde om al je mooie foto’s alleen op de computer te laten staan. De tweede prijs is een prachtig fotoalbum van Profotonet ter waarde van maar liefst 200 euro. Bij Profotonet wordt alleen gewerkt met echt fotopapier en vlakliggende fotobladen zijn standaard. Een schitterende prijs, waarmee je je mooiste foto’s op een net zo mooie manier kunt presenteren.

Met dank aan Profotonet

Profotonet album Vierkant

Derde prijs: Thomas van Galen

Prijs: Eminent pakket t.w.v. €150,46

De derde prijs is een mooi pakket met een aantal producten van Eminent. Het pakket bevat een mobiele oplader (EW1237), een tv streamer (EM7580), een allin-one kaartlezer (EW1072) en een handige usb-oplader waar je tegelijkertijd vier producten mee op kunt laden (EW1216). Kortom: een mooi én heel handig pakket.

Met dank aan Eminent

Eminent pakket

afbeelding van marchelinov_86660

Bedankt Jury! Proficiat mede Winnaars!

Groeten,

Eduardo