Uitslag fotowedstrijd 'Zonsondergang'

Uitslag fotowedstrijd 'Zonsondergang'

Julian 3710
De gallery op onze website kleurde de afgelopen weken goudgeel en rood dankzij jullie vele inzendingen voor de fotowedstrijd met het thema 'Zonsondergang'. De deadline is bereikt, we hebben alle inzendingen bekeken en maken vandaag de winnaars bekend!

Met 469 inzendingen maakten jullie het ons behoorlijk lastig. We hebben de afgelopen tijd veel prachtige foto's langs zien komen. Benieuwd naar alle inzendingen? Je kunt ze hier bekijken. We hebben drie prijzen te verdelen dus aan ons de zware taak drie winnaars te kiezen. Na lang beraad is dat gelukt:

Hoofdprijs: Vanguard Alta Pro 263AGH t.w.v. 299,90 euro

Het juiste moment, prachtige kleuren, een goede compositie: alles klopt aan deze foto! Gerard Boukes moet goed opgelet hebben tijdens het maken van deze foto om de hardloper precies op het juiste moment vast te leggen. Zijn inzet belonen we met de hoofdprijs: een superstevig Vanguard Altra Pro 263AGH-statief met handige pistoolgreep. Gefeliciteerd!

Gerard Boukes
Foto: Gerard Boukes

Tweede prijs: Vanguard The Heralder 38 t.w.v. 199,90 euro

Soms kleurt de lucht bloedrood tijdens de zonsondergang. Gieny Westra was op het juiste moment op de juiste plaats en wist de indrukwekkend gekleurde lucht vast te leggen. Het silhouette van de visser zorgt voor een onderwerp in de foto en een erg fraai resultaat. Het levert Gieny de tweede prijs op: een flinke cameratas van Vanguard waar een complete foto-uitrusting en een laptop in past.

Rood
Foto: Gieny Westra

Derde prijs: Lowepro Urban Photo Sling 250 t.w.v. 99 euro

Anja Vaalburg wint de derde prijs. Dat een mooi weer geen vereiste is voor een fraaie zonsondergangfoto bewijst haar inzending! Juist de donkere wolken en het natgeregende wegdek dat de lucht reflecteert zijn de beste ingrediƫnten van deze plaat. De derde prijs bestaat uit een Lowepro Urban Photo Sling cameratas die je op maar liefst drie manieren kunt dragen: op je rug, op je heup of onder je borst.

Anja Vaalburg
Foto: Anja Vaalburg

Met dank aan Vanguard en Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Niet gewonnen?

Niet getreurd! Je kunt tot en met 28 juli nog inzenden voor de wedstrijd met het thema 'Heet!'

afbeelding van ageeth de goede

Gefeliciteerd winnaars. Erg mooie foto's.

afbeelding van Sandra Montenij

Wat een fantastische foto's!!!
Gefeliciteerd.

afbeelding van Gieny Westra

Zit ik mijn naam in te typen op Google kom ik DIT tegen!
Ik weet van niets!!! Heb geen prijs ontvangen! Hoe zit dat??? Waarom heb ik niets vernomen van de uitslag????

Een zeer verbaasde Gieny Westra!

afbeelding van Julian

Beste Gieny, we hebben je meerdere malen geprobeert te bereiken, tot nu toe zonder resultaat. Bedankt voor je reactie en je mailtje, uiteraard zorgen we nu dat je de prijs zo snel mogelijk in huis krijgt. Nogmaals gefeliciteerd!