Uitslag fotowedstrijd 'Winterweer'

Uitslag fotowedstrijd 'Winterweer'

jesse kraal 3139
Buiten ligt volop sneeuw, binnen staat gelukkig de kachel aan. Toch hebben we ook binnen lang naar sneeuw zitten kijken. Naar jullie sneeuwfoto's welteverstaan! We hebben drie topplaten uitgekozen die beloond worden met een Panasonic-camera, rugzak of statief.

Na 413 inzendingen voor de fotowedstrijd winterweer te hebben bekeken, kunnen we bijna geen sneeuw meer zien. Jullie hebben flink ingezonden, maar uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken en zijn we tot onderstaande drie winnaars gekomen.

Hoofdprijs - Panasonic Lumix TZ30 t.w.v. € 369,-

Fietsen op het Sneekermeer, het blijft wonderlijk dat je op zeldzame momenten kunt lopen, fietsen of schaatsen daar waar de grootste tijd van het jaar boten varen, of in dit geval 'skûtsjesilen'. Als zo'n moment dan ook nog eens zo prachtig vastgelegd wordt als Bart Ruigrok dat heeft gedaan, dan kunnen wij daar alleen maar heel blij van worden. Zo blij dat we Bart belonen met de hoofdprijs: een Panasonic Lumix TZ30. Gefeliciteerd!


'Fietsen op het Sneekermeer' - Bart Ruigrok

Tweede prijs - Clik Elite Klettern t.w.v. € 219,-

Een welhaast klassiek beeld uit Zwolle van Fred Stausebach. Denk de auto's weg en het zou een klassiek schilderij van bijvoorbeeld Ruysdael kunnen zijn. Het is een foto en daarmee kan hij ook in de prijzen vallen tijdens deze fotowedstrijd. Een tweede prijs in dit geval, een fraaie fotorugzak van Clik Elite.


'Winter in Zwolle' - Fred Strausebach

Derde prijs - Velbon Sherpa 803R t.w.v. € 129,-

De derde prijs gaat naar Annemieke met deze sfeervolle winterplaat. Dik ingepakt maar wel lekker wandelen. Deze foto levert Annemieke een Velbon-statief op.


'Walking in a winter wonderland' - Annemieke Stuij

Met dank aan Panasonic, Degreef & Partner en Clik Elite voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Suzanne Bosch

Gefeliciteerd! Het zijn mooie foto's.

afbeelding van Anonymous

Prachtfoto's Gefeliciteerd!

Gr Ine