VIJF

Uitslag: Fotowedstrijd Vijf

Jasper van Bladel 2663
Het is feest, want digifoto Starter bestaat vijf jaar. Om deze mijlpaal te vieren hebben we eerder dit jaar een mooie fotowedstrijd uitgeschreven met het thema ‘Vijf’. We waren blij verrast door het grote aantal creatieve inzendingen. Dit is de uitslag.

‘Vijf’, een heel concreet maar tegelijkertijd ook een heel vaag thema. Kortom, je konden er alle kanten mee op. En, natuurlijk was het een pré als jullie ons jubileum creatief wisten te verwerken in de foto. We waren blij verrast door het grote aantal creatieve inzendingen en hebben na een selectieproces nu de top 3 bepaald. Kijk snel verder of je bij de winnaars hoort. 

Wil je alle inzendingen bekijken, dat kan hier.

1e prijs: Panasonic Lumix TZ90

Deze foto van Chantal Tamming vonden we meteen erg leuk en origineel. De kleuren zijn mooi, de onscherpte fraai en de vijfjes in de druppels maken de foto helemaal af. Gefeliciteerd!

Binnenkort word jij uitgenodigd om langs te komen bij de redactie waar je wordt geinterviewd en op de foto gezet. De foto komt te staan in digifoto Starter welke in Nederland en Belgie in de winkels ligt. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je een jaar lang gratis digifoto Starter magazine ontvangt.

PanasonicDe hoofdprijs is de nieuwe Panasonic Lumix TZ90. Deze camera geeft je volop mogelijkheden met 30x optische zoom, filmen in 4K en de mogelijkheid om 30 foto's per seconde te maken, zodat je nooit het moment suprême mist. Met de Panasonic Lumix TZ90 kan je dus alles aan wat je voorgeschoteld krijgt. Of je nu weide landschapsfoto's wil maken of prachtige foto's wil maken van de lokale flora en fauna die je op reis tegenkomt, met de TZ90 moet je alles prachtig vast kunnen leggen. De camera heeft zelfs een macrofunctie en dankzij het opklapbare LCD-scherm en de Panorama selfie-functie maak je de leukste selfies met de mooiste landschappen op de achtergrond. Met de TZ90 leg je al je vakantieherinneringen in perfecte beeldkwaliteit vast.

Met veel dank aan Panasonic Nederland voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs

Ter waarde van € 429,-

2e prijs: Lensbaby Twist 60 + Lensbaby boek

Foto: Annemieke Stuy

LensbabyDe Lensbaby Twist 60, is een bijzonder 60mm f/2.5 objectief in een metalen body en met gouden geanodiseerde accenten, zorgt voor krachtige portretten door het hoofdonderwerp los te maken van de achtergrond en deze te omringen met een cirkelvormige onscherpte en extra vignetering. Voor camera’s die voorzien zijn van een Canon EF, Nikon F of Sony E vatting.

Ook krijgt de winnaar het boek: ‘Bending Your Perspective’, waarin alles draait om de bijzondere lenzen van Lensbaby. Dit boek bevat ook een compleet nieuwe set aan inspirerende foto's, een hoofdstuk over video met Lensbaby en nieuwe aanwijzingen om het beste resultaat uit de Lensbaby lenzen en accessoires te halen.

Met veel dank aan Transcontinenta voor het beschikbaar stellen

Ter waarde van € 300,-

3e prijs: Online cursus Adobe Lightroom

Foto: Nathalie Buttiens

LightroomHeb je Adobe Lightroom al heel vaak opgestart en weer snel afgesloten omdat je niet wist waar je moest beginnen? Of gebruik je Adobe Lightroom al enige tijd en heb je het idee dat er meer uit dit fotobeheer- en fotobewerkingsprogramma te halen is? Dat is verleden tijd na het volgen van deze cursus bij De Rooij Fotografie. In 170 video’s leer je alle kneepjes van Adobe Lightroom!

Met veel dank aan De Rooij Fotografie voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van € 167,-

afbeelding van Bijke172

Van harte gefeliciteerd met de mooie prijzen.
Gr Sacha