Uitslag fotowedstrijd 'Groen'

Uitslag fotowedstrijd 'Groen'

Jasper van Bladel 3749
De kleur groen kan op vele prachtige manieren worden gebruikt in de fotografie. We vroegen dan ook naar jullie mooiste foto met het thema 'Groen'. Het kon ons niet groen genoeg zijn en we zijn ook zelf een beetje groen geworden van het doorspitten van de vele inzendingen. Kijk snel of je de winnaar bent!

Groen is een kleur die je overal voorbij ziet komen. Of het nou in het bos is, of in een studio, met de kleur groen kun je overal wel uit de voeten. Het onderwerp is dan ook erg breed, maar dat kan zorgen voor een hoop prachtige platen in verschillende richtingen! Jullie hebben ons massaal de mooiste groene platen opgestuurd en daar hebben we een winnaar uit geselecteerd.

Devid Camerlynck is de winnaar geworden met deze prachtige foto van drie kikkers! Een mooie foto en ook nog bijzonder groen!

Hoofdprijs: De Rollei Outdoor Camera Case + Tripod Compact Traveler Mini M-1 t.w.v. €150,- + publicatie op de website

De winnaar gaat met twee mooie prijzen naar huis: jij wint de Rollei Outdoor Camera Case + Tripod Compact Traveler Mini M-1 en de winnende foto komt te staan op de website van digifoto Starter, daarnaast word je geinterviewd en vertel je het verhaal achter de foto en kan je jouw passie delen met de digifoto Starter community. Uiteraard zorgen we er voor dat je een jaarlang gratis digifoto Starter magazine ontvangt.

Rollei

Publieksprijs: Een jaarlang digifoto Starter magazine

Een leuke feature van de nieuwe website is dat je foto's een 'Like' kan geven. Je kan een foto liken door op het hartje te klikken. Krijgt jouw inzending de meeste likes (/hartjes) dan win jij een jaarlang digifoto Starter magazine. De winnaar van de publieksprijs maken we op een later tijdstip bekend!

LikenCovers

afbeelding van bemeijer65@gmail.com

Verdiende winnaar.

afbeelding van irenelommers_86596

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige foto en prijs.