Uitslag fotowedstrijd 'Actie'

Uitslag fotowedstrijd 'Actie'

Julian 1946
In de fotowedstrijd met het thema 'Actie' gingen we op zoek naar spectaculaire foto's. De hoofdprijs bestaat heel toepasselijk uit een AEE MagiCam MD 10 actioncam, voor het maken van spectaculaire film- en foto-opnames. In totaal hebben we drie prijzen te verdelen, dit zijn de winnende foto's!

In de fotowedstrijd met het thema 'actie' gingen we op zoek naar foto's waar de actie vanaf straalt. Dat leverde veel leuke inzendingen op, varierend van sportfoto's tot actie in de natuur, op straat of in het dagelijks leven. We kregen foto's binnen van bevroren momenten maar ook creatieve beelden met veel beweging.

Uit alle inzendingen hebben we deze drie winnaars gekozen. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar de winnaars, daarnaast bedanken we alle deelnemers voor de fraaie inzendingen!

Hoofdprijs: Ton Delfos

Met een schitterende foto van een jongleur, die stil in de lucht lijkt te hangen terwijl hij zijn ballen opwerpt, wint Ton Delfos de hoofdprijs. Hij wist precies op het goede moment af te drukken. De spotlight zorgt voor spectaculair licht; de jongleur steekt mooi af tegen de donkere achtergrond. Er is nog net een beetje bewegingsonscherpte te zien in de opgeworpen ballen, dat maakt deze foto compleet.

Ton wint de hoofdprijs: de AEE MagiCam MD 10. Deze actiecamera, die op kan nemen in full-hd-, is met 49 gram superlicht. De 8-megapixelsensor zorgt voor haarscherpe films van je avonturen. Ook beschikt de actioncam over een slowmotion-functie, waarmee je snelle acties vier keer kunt vertragen.

Foto: Ton Delfos
Foto © Ton Delfos

Tweede prijs: Pjotr Schelling

Met deze selfie wint Pjotr Schelling de tweede prijs. Hij wist zichzelf op spectaculaire wijze vast te leggen in Baron 1898, de nieuwste achtbaan in de Efteling.

Pjotr wint de tweede prijs: de Joby Action Jib & Pole Pack. Daarmee kan hij voortaan nog spectaculairdere actiefoto's maken. De Jib & Pole Pack is een accessoire voor actioncams waarmee je indrukwekkende shots maakt van bovenaf.

Foto: Pjotr Schelling
Foto © Pjotr Schelling

Derde prijs: Hanne Jansen

Hanne Janssen wint de derde prijs met deze vrolijke familiefoto. Het opspattende zand maakt het resultaat extra dynamisch.

Foto: Hanne Janssen
Foto © Hanne Janssen

De derde prijs bestaat uit een jaarabonnement op digifoto Starter én DIGIFOTO Pro, ter waarde van 51,25 euro!

Prijzen actie-wedstrijd

Met dank aan AEE en Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.