gallery email phone eye talk heart linkedin flickr facebook twitter google-plus instagram feed youtube search arrow bars plus share

Uitslag fotowedstrijd - Wintertijd

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Wintertijd'

Julian 2484
Geen sneeuw, geen ijs, geen kou. De winter laat weinig van zich zien. Gelukkig kozen we het thema 'Wintertijd', want korte donkere dagen zijn er gegarandeerd. We hebben alle inzendingen bekeken en drie winnaars geselecteerd!

Via Facebook kon ingezonden worden voor de fotowedstrijd. De afgelopen druilerige winterdagen hebben we alle foto's doorgespit en zo hebben we drie winnaars kunnen selecteren. Dit zijn ze!

Hoofdprijs: Paul Snijders

Ondanks dat dit een zonnige foto is voelen we de winterse kou. Het felle licht van de laagstaande zon past goed bij het thema van deze wedstrijd. De dikke jassen van de voorbijgangers maken duidelijk dat dit niet om een lentedag gaat. Met deze sfeervolle plaat die de winter van 2013/2014 goed vastlegt wint Paul Snijders de hoofdprijs: de zeer compacte Canon EOS 100D met 18-55mm IS STM-objectief ter waarde van 799 euro. Gefeliciteerd!

Paul Snijders
Foto: Paul Snijders

Tweede prijs: Ilya Korzelius

In de winter hoef je niet hondsvroeg je bed uit om de zonsopgang vast te leggen. Ilya Korzelius maakte daar dankbaar gebruik van en dat leverde deze Hollandse winterfoto op, goed voor de tweede prijs: een Lowepro Urban Reporter 250 cameratas ter waarde van 199 euro!

Ilya Korzelius
Foto: Ilya Korzelius

Derde prijs: Maarten de Boer

Maarten de Boer ging nog voor (of na?) het opkomen van de zon op pad. Tijdens de korte winterdagen zien we veel donker en Maarten schuwde er niet voor om dat vast te leggen. Het levert een mystiek sfeerbeeld op. Ook de derde prijs is niet mis. Maarten wint de ZyXEL NSA325 2-bay Media Server, te gebruiken als netwerkopslag en om foto's en mediabestanden te bekijken op alle schermen in huis.

Maarten de Boer
Foto: Maarten de Boer

Met dank aan Canon Nederland, Degreef & Partner en ZyXEL voor het beschikbaar stellen van de prijzen.