Uitslag fotowedstrijd 'Groen'

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Groen'

Julian 2595
Dit voorjaar vroegen we jullie om foto's in te sturen voor de wedstrijd met het thema 'Groen'. We ontvingen maar liefst vijfhonderd inzendingen, aan ons de taak om de drie beste foto's uit te kiezen. We hebben een keuze gemaakt, dit zijn de winnaars!

Meedoen aan de fotowedstrijd met het thema 'Groen' kon via onze Facebookpagina. We kregen honderden fraaie inzendingen binnen, het kiezen van de winnaars was dan ook geen gemakkelijke opgave. Na een strenge selectie zijn we tot een top drie gekomen en kunnen we de winnaars bekendmaken.

Hoofdprijs: Patricia van den Berg

Patricia van den Berg

Patricia maakte een indringend portret van een kat. Het thema komt niet alleen terug in de mooie zachte achtergrond, maar ook in de ogen van het dier, die uit de foto springen. De scherpte ligt precies op de juiste plek en door een laag standpunt in te nemen ontstaat er een mooi kader om het onderwerp. We belonen Patricia met de hoofdprijs: de geavanceerde Nissin Di700-flitser ter waarde van 229 euro!

Tweede prijs: Nico Zwanenburg

Nico Zwanenburg

Nico fotografeerde een ware oase van groen. Dit duinmeertje is volledig omgeven door de natuur en fris lentegroen. De zon die door de boom schijnt en in het water weerkaatst zorgt voor een mooi effect en een warme gloed. Nico wint met zijn inzending een Transcend Wifi SDHC 32GB Class 10-geheugenkaart ter waarde van 89 euro!

Derde prijs: Ellen Wissink

Foto: Ellen Wissink

Bij water denk je snel aan blauw, maar op deze foto zien we toch echt heel veel groen! Het rode zwembroekje zorgt voor een fel contrast en er is goed nagedacht over de competitie. Door de houding van de zwemmer kijkt deze mooi de lege ruimte van de foto in. Het levert Ellen een fraaie schoudertas op: de Acme Made Montgomery Street Courier Olive Green ter waarde van 69 euro.

Prijzen
Met dank aan Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Publieksprijs: Jacobaan Vermonden

Jacobaan Vermonden

De foto met de meeste stemmen werd ingezonden door Jacobaan Vermonden. Hij wint de publieksprijs, een jaarabonnement op digifoto Starter!

Meer fotowedstrijden

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op digifoto Starter kun je altijd meedoen aan één of meerdere fotowedstrijden. Zo kun je nog tot en met 13 juli inzenden voor de fotowedstrijd met het thema 'Oranje' en op Facebook loopt nog tot en met 21 september de fotowedstrijd 'Landschap'.