Uitslag fotowedstrijd

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Dieren'

Redactie 2747
Via onze Facebook-pagina organiseerden we een fotowedstrijd met het thema 'Dieren'. We kregen vele mooie, grappige en schattige foto's binnen van uiteenlopende diersoorten. We hebben de foto's beoordeeld, dit zijn onze winnaars!

Drie winnaars kiezen uit de vele leuke inzendingen was geen eenvoudige opgave, maar we zijn tot een conclusie gekomen. We bedanken iedereen voor het deelnemen en feliciteren de winnaars van harte met hun prijzen!

Hoofdprijs: Leonie van den Ende

De hoofdprijs, bestaande uit een handige Metz 52 AF-1 Digital-flitser met touchscreen, gaat naar Leonie van den Ende. Zij maakte deze knusse foto van een apenfamilie in de dierentuin. Geen eenvoudige omgeving om een mooie foto te maken, maar door precies op het juiste moment aanwezig te zijn kan dat erg fraaie een plaat zoals deze opleveren.

Leonie van den Ende

Tweede prijs: Evelien Jonker

Met deze spetterende actiefoto wint Evelien Jonker de tweede prijs. De haarscherpe waterdruppels en de concentratie in de blik van het onderwerp maken dit tot een erg mooi resultaat. De tweede prijs bestaat een Lensbaby Spark, waarmee je erg creatieve resultaten kunt behalen.

Evelien Jonker

Derde prijs: Jolien Nieuwboer

Jolien legde deze berggeit vast in zijn natuurlijke omgeving. De combinatie van het dier in het landschap vinden we erg fraai en dat levert de fotografe de derde prijs op: een Lexar Premium SDXC-kaart met maar liefst 64GB opslagruimte!

Jolien Nieuwboer

Publieksprijs

F.J.W. Willemse kreeg de meeste stemmen op haar foto en wint daarmee de publieksprijs: een fraaie Clik Elite Schulter-schoudertas!

Publieksprijs

Over de prijzen

Transcontinenta Prijzen

Metz 52 AF-1 Digital t.w.v. €295,-

Zoals de naam al weggeeft, heeft de 52 AF-1 Digital een richtgetal van 52 bij iso 100. De herlaadtijd na een flits op vol vermogen bedraagt drieënhalve seconde. De automatische zoomkop heeft een bereik van 24-105mm, met de reflector uitgeklapt kun je de lichtbundel groot genoeg maken om ook foto's op 12mm goed uit te lichten. Met een aanraakscherm op een reportageflitser scoort Metz met de 52 AF-1 Digital een heuse wereldprimeur. Hij is er voor vijf verschillende systemen, waaronder Canon, Nikon en Sony.

Lensbaby Spark t.w.v. €79,-

Ben jij van het creatieve soort en maak je naast foto’s ook wel eens een filmpje? Dan kun je zeker uit de voeten met de Lensbaby Spark die geschikt is voor Nikon en Canon-vattingen. De baby heeft een vast brandpunt van 50mm en diafragma van f/5.6 en is een echte selectieve scherptelens. De Spark creëert namelijk een scherp punt (de sweet spot) die wordt omgeven met een artistieke onscherpte.

Lexar SDXC Premium 64GB t.w.v. €59,-

Veel en op hoge snelheid foto’s of full-motion video’s maken? Dan heb je zeker iets aan de Premium SDXC 200x 64 GB. Met een leessnelheid van 30MB/s kun je lekker doorschieten, welke camera je ook gebruikt.

Met dank aan Transcontinenta voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Steve Daelman

WAW de 2de foto is prachtig . fantastisch werk