Uitslag fotowedstrijd 'Kleur'

Uitslag Facebook-fotowedstijd 'Kleur'

Jooshua Franssen 3172
In samenwerking met LG organiseerden we op Facebook een fotowedstrijd met het thema 'Kleur'. De maker van de winnende foto sleept de LG 29UM65 in de wacht: een indrukwekkende breedbeeldmonitor. Aan ons de taak om uit 650 foto's één winnaar te kiezen. Vandaag maken we de uitslag bekend.

De winnaar van deze fotowedstrijd mag zich gelukkig prijzen met de LG 29UM65. Deze indrukwekkende 29-inchmonitor van LG maakt gebruik van ips-techniek, waardoor het beeldscherm natuurgetrouwe kleuren weergeeft zodat je foto's uitstekend tot hun recht komen. We kozen een bijpassend thema voor deze wedstrijd: 'kleur'. De vele inzendingen gaven een brede invulling aan het thema, we ontvingen vele prachtige kleurenfoto's. Er kan er echter maar één de winnaar zijn en dat is Tim de Groot geworden, met deze prachtige nachtfoto. Gefeliciteerd!

Winnaar: Tim de Groot - 'Kleur in de Nacht'

Foto © Tim de Groot
Foto © Tim de Groot

Met de foto 'Kleur in de Nacht' heeft Tim de Groot de jury weten te overtuigen. Bij het thema denk je niet snel aan nachtfotografie. De kleurrijke reflecties in het water, veroorzaakt door de verlichting van de gebouwen aan de horizon, leveren een prachtig pallet aan kleuren op. Met deze originele insteek sleept Tim de prijs in de wacht, Gefeliciteerd!

Prijs: LG 29UM65 ter waarde van 449 euro

LG 29UM65

  • Schermdiagonaal: 29-inch
  • Verhouding: 21:9
  • Resolutie: 2560x1080 pixels
  • Techniek: IPS
  • Aansluitingen: DVI-D, HDMI (2x), Display Port
  • Info: www.lge.nl

In digifoto starter 3.2014 lees je onze uitgebreide test van de LG 29UM65. We beloonden de monitor met een Zeer Goed Award.

Met dank aan LG voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Publieksprijs - Pascal Alles

Naast de hoofdprijs is er ook nog een publieksprijs voor de foto met de meeste stemmen. Pascal Alles ontving bijna 500 stemmen voor dit unieke portret met de titel 'Color Girl'. Hij ontvangt een jaar lang iedere editie van digifoto Starter en DIGIFOTO Pro op zijn deurmat (ter waarde van €52,25), gefeliciteerd!

Foto © Pascal Alles - KunstartVlaanderen
Foto: Pascal Alles - 'Color Girl'

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua

afbeelding van joey

Mooie plaat Tim, gefeliciteerd

afbeelding van Siegfried

Proficiat Pascal!

afbeelding van Peter de Groot

Congrats. One of the many great shots from Tim. A real winner!