Uitgelicht: uilen en roofvogels uit de lezersgallery

Uitgelicht: uilen en roofvogels uit de lezersgallery

Fokelien Broekstra 473
Uilen en vogels worden regelmatig gefotografeerd door onze volgers. Het zijn prachtige dieren en door hun velgekleurde ogen springen ze ook echt uit de foto. Wij vonden het tijd worden om deze foto eens in het zonnetje te zetten en uit te lichten op onze website.

Uilen en roofvogels

Zowel uilen als roofvogels zijn roofdieren. Ze kunnen zonder moeite een muisje lokaliseren en vangen als middaghapje. De vogels zijn imposant om te zien en zijn gewilde onderwerpen om te fotograferen. Wij hebben een aantal foto’s uit onze lezersgallery uitgezocht om uit te kunnen lichten op onze website.Foto: Angela Dekens Foto: Gieneke Blessing Foto: Maurice Vroegrijk Foto: Kevin Plovie Foto: Monique van Kootwijk Foto: Saskia Rijnberg foto: Sacha Bijkerk 

Lezersgallery

In de lezersgallery kun jij als lezer je foto’s uploaden, soms krijg je feedback van de andere fotografen en soms waarderen we je foto met een spotlight vermelding of als Foto van de Dag. Ook komen er af en toe uitgelicht artikelen op ons website. Een leuke vermelding waarin jouw foto terug kan komen.

Wil jij je foto ook insturen? Post hem dan in de lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien