Uitgelicht: René Perdok

Uitgelicht: Sound of silence

Fokelien Broekstra 432
René Perdok is voor zijn werk als wegenbouwer veel onderweg. Hij neemt zijn Sony Alpha standaard mee op stap. “Onderweg zie ik soms de mooiste taferelen, als het mogelijk is stop ik om dit vast te kunnen leggen”. René legt ons uit hoe hij te werk is gegaan om tot dit eindresultaat te komen.

Passie

“Fotografie is voor mij een grote passie, voor mijn werk als wegenbouw ben ik veel onderweg. Ik neem mijn Sony Alpha standaard met mij mee”, legt René Perdok uit.  “Onderweg zie ik regelmatig prachtige taferelen. Indien mogelijk stop ik om het één en ander vast te kunnen leggen. Ik fotografeer landschappen en zonsopkomsten regelmatig met mijn Samsung S6”.

De foto

“Ik was al vroeg onderweg om de zonsopkomst in de haven van Delfzijl. Omdat ik vroeg was kon ik voordat ik aan werk moest nog even een kijkje nemen op de zeedijk. Ik zag daar het Kwelderlandschap bij laagwater terwijl het windstil was. De rust die ik heb mogen ervaren vind ik best goed tot uitdrukking komen in deze foto”. René legt uit dat hij enorm kan genieten van zonsopkomsten boven zee. Hij staat hier daarom regelmatig vroeg in de haven om een foto te maken.
 

Heb jij ook een mooie foto gemaakt? Deel hem dan in onze lezersgallery

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien