Uitgelicht: Nicolette Hendriks

Uitgelicht: Prachtig uitzicht!

Fokelien Broekstra 418
Nicolette Hendriks is bezig haar vakantiefoto’s van CD-rom over te zetten naar USB om zo al haar foto’s mooi overzichtelijk bij elkaar te hebben. Ze kwam ondertussen een foto uit 2014 tegen die ze graag met ons wil delen!

Back-uppen

Foto’s back-uppen is erg belangrijk, dat weet Nicolette Hendriks ook. “Laatst ben ik begonnen met alle vakantiefoto’s van CD-rom naar usb te zetten!” Een hele klus waardoor ze al haar foto’s weer eens terug ziet.

Noorwegen

“Deze foto heb ik in 2014 gemaakt. Ik had toen een cruise genomen langs de kust van Noorwegen, een prachtig land! Ik heb op de cruise vooral veel landschapsfoto’s gemaakt. Het was een mooie manier om dit te kunnen oefenen”.  

Schip

“Het schip lag op dat moment van de foto in Eidfjord. Tijdens een wandeling keek ik achterom en zag dat het meer spiegelglad was, het landschap zag je prachtig in de weerkaatsing van het water. Eenmaal thuis kwam de grote klus van het verwerken van de foto's. Ik heb deze foto wat bijgesneden, daarnaast heb ik een klein beetje contrast toegevoegd. Met als resultaat dat dit een van mijn favoriete vakantiefoto’s is", zegt Nicolette.

Camera: Canon 100D
Lens: 18-55mm

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien