Uitgelicht: foto's vanuit een extreem laag standpunt

Uitgelicht: foto's vanuit een extreem laag standpunt

Fokelien Broekstra 629
Foto’s vanuit een extreem laag standpunt kunnen verschillende bijzondere foto’s opleveren. Van plat op de grond lijkt de wereld immers heel anders dan vanaf jouw ooghoogte. Wij hebben veel foto’s binnengekregen die vanuit een laag standpunt zijn gemaakt en deze delen we graag met jou!

Eerder schreven we een artikel over het fotograferen vanuit een extreem laag standpunt. Jullie zijn massaal aan de slag gegaan en hebben een aantal mooie foto’s ingestuurd. Wij willen deze foto’s graag met jullie delen, in de hoop dat dit weer nieuwe inspiratie oplevert.


Jolien Nieuwboer-Schoonhoven maaktde deze op de grond van een bollenveld, Om de foto nog net wat indrukwekkender te maken gebruikte ze als extra een galzenbol

Katrien Decru ging laag bij de grond in het bos, hierdoor komen de herfstbladeren extra mooi uit de foto. 


Claudia Boumans maakte deze foto op een Amerikaans militair kerkhof, het kruisje lijkt door het standpunt enorm te zijn geworden. Op Facebook kwam er een reactie van Hans Buls waarop zichtbaar is wie de militair in het graf is. Een bijzondere aanvulling op de foto. Door het lage standpunt lijkt deze kerk enorm te zijn geworden. Hans Bax legde het op een mooie en opvallende manier vast. 

 Wout Er besloot het strand vanuit een laag standpunt te fotograferen. Het schelpje op de voorgrond wordt nu eens vanuit een ander perspectief gezien. 

De airbus die Dennis van der Meulen op foto heeft weten te zetten, lijkt nog groter te zijn geworden dan dat hij al is. 

Lezersgallery

In de lezersgallery kun jij als lezer je foto’s uploaden, soms krijg je feedback van de andere fotografen en soms waarderen we je foto met een spotlight vermelding of als Foto van de Dag. Ook komen er af en toe uitgelicht artikelen op ons website. Een leuke vermelding waarin jouw foto terug kan komen.

Wil jij je foto ook insturen? Post hem dan in de lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien