Druppelfoto's uitgelicht

Uitgelicht: druppelfoto's

Fokelien Broekstra 460
Druppels, je ziet ze na een regenbui overal, op het raam, op het autodak of vanuit de regenpijp in de regenton gedruppeld. Deze druppels kunnen mooie foto's opleveren, dat zagen wij ook in onze lezersgallery. Daarom lichten we vandaag foto's van druppels uit!

Druppels

Om ons toe hebben we veel verschillende druppels, dauw op het gras, regendruppels op het raam, of een lekkende kraan kan al een mooi plaatje opleveren. Wij willen een aantal mooie druppelfoto's met jullie delen. Wie weet geeft het jou nieuwe inspiratie voor een nieuw project! 

Foto: Stephanie Prozee Foto: Monique ReindersFoto: Hilde RemerieFoto: Marjan Sijbrandij Foto: Marjo KustersFoto: Iris BeukelmanFoto: Lex SchulteFoto: Gio van Bernebeek

Lezersgallery

In de lezersgallery kun jij als lezer je foto’s uploaden, soms krijg je feedback van de andere fotografen en soms waarderen we je foto met een spotlight vermelding of als Foto van de Dag. Ook komen er af en toe uitgelicht artikelen op ons website. Een leuke vermelding waarin jouw foto terug kan komen.

Wil jij je foto ook insturen? Post hem dan in de lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien