Tweede winnaar fotowedstrijd reisfun!

Tweede winnaar fotowedstrijd 'reisfun' bekendgemaakt

Dalindcy Koolhoven 3355
In samenwerking met reisorganisatie Shoestring organiseren we een fotowedstrijd waarin we op zoek zijn naar foto's waar de vakantiepret vanaf springt. Iedere twee weken maak je kans op een reischeque ter waarde van 450 euro. Bekijk hier de tweede winnaar!

Op 1 september ging de fotowedstrijd 'reisfun' van start. Tot en met 19 oktober 2015 kun je foto's insturen om kans te maken op een Shoestring reischeque ter waarde van 450 euro! Iedere twee weken maken we een winnaar bekend.

De tweede winnaar is Irene de Jong. De reisfun spat letterlijk van de foto af! Daar word je toch blij van?


Foto © Irene de Jong

Prijs: Shoestring reischeque t.w.v. €450,-

We maken in totaal drie deelnemers blij met een reischeque van Shoestring ter waarde van 450 euro! Deze cheque kun je gebruiken om je volgende reis te plannen.

Shoestring organiseert individuele- en groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld. Met bestemmingen als Thailand, Marokko, Guatemala of Tibet proberen ze hun reizen zo mooi en speciaal mogelijk te maken. Plezier, avontuur en vrijheid staan hierbij centraal.

De winnaars worden bekendgemaakt op 15 september, 29 september en 20 oktober 2015.

Meedoen

Wil je ook kans maken op deze gave prijs? Kijk voor de wedstrijdvoorwaarden en om mee te doen aan de wedstrijd op: digifotostarter.nl/reisfun.

Inzenden is mogelijk tot en met 19 oktober 2015

Met dank aan Shoestring voor het beschikbaar stellen van de prijzen.